Garbage Pail Kids!

Jag kan inte låta bli att lägga upp en bild till på bloggen med Garbage Pail Kids, det var små klistermärken man köpte ihop med tuggummin nån gång i slutet på 80-talet. Jag hade flera hundra, vet ej vart de tagit vägen tyvärr. Det här är en av favoriterna!!!



Så jävla ond och rolig!

" - Oh yes..........there will be blood... " - SAW , 2004

Dumhuvuden!

Ibland kan man undra hur det kan finnas så många människor som bara ser andras brister, men inte sina egna. Obegripligt! Nu är det helg............

" - I´m just standing up for my right as a consumer. " - Falling Down , 1993


My next tattoo....

Denna blir det snart. En symbol från W.A.S.P skivan "The Neon God - Part I".

" - Go fuck yourself San Diego. " - Anchorman , 2004

 


Fulgänget i Danmark!



Fyra skäggapor: A, C, W och L.

" - Half the payment now. Half tomorrow. Half on delivery. " - Loaded Weapon 1 , 1993

2 år.......

Tjena Farsan!

I dag har det gått exakt två år sedan du gick bort. Tiden rusar verkligen iväg snabbt, jag fattar inte att det redan gått så lång tid. Här är det mesta sig likt, dagarna rullar på ungefär likadant vecka efter vecka, med jobb och allt. Det som inte är sig likt är ju jag! Jag är så jävla lättpåverkad numera. Minsta lilla grej i minsta lilla dokusåpa kan få mig att storgrina, och så var det verkligen inte innan du dog. Det har påverkat mig mer än vad jag fattar själv, tror jag.

Märkliga saker har hänt efter den 26 oktober 2008. Saker som du aldrig kommer kunna svara mig och mina systrar på. Jag kan bara försöka fatta varför du gjort så jävla konstiga val och tagit så märkliga beslut. Eftersom det bara är du, jag, A, L och din så kallade fru som vet vad som hänt så låter jag de sakerna förbli osagda här.

För övrigt så är din "fru" nyförlovad numera, men jag orkar inte bry mig så mycket längre om vad hon håller på med, men kärleken hon tjatat så förbannat om kanske inte var så stark trots allt. Ser jag henne får hon en smäll...

W har börjat ettan nu i höst, han är stora killen nu (enligt han själv i alla fall he,he). Han är som mig i mycket. Ramlar, slår sig hela tiden och sådär precis som jag gjorde. Han saknar dig säger han, lyckligtvis hann han ju börja tycka om dig väldigt mycket innan du gick bort. Han undrar vart du är och så, han läser i din "Pelle Pompeij"- bok, och när han ser en film från Dreamworks Pictures så säger han att pojken som sitter på månen och fiskar precis innan filmen börjar, det är farfar som fiskar. Jag är glad att han tycker om sin farfar.

 W - 2007

Som sagt så är det så många frågor man har till dig, och det är nog det som är jobbigast. Att man inte kan få ett vettigt svar på något. Det är lika bra att försöka släppa det och gå vidare men det är inte så lätt, jag är helt enkelt lite bitter på en del saker.

Men livet kretsar inte runt att vara ledsen, den stora skillnaden är ju att man blivit så känslig och att man grubblar mer än man gjorde förr. Jag har en fantastisk familj som jag har det jävligt bra med och jag har en del goda vänner att umgås med. Jag har ett bra liv, jag mår bra.

Men oavsett vad du gjort eller inte gjort så saknar jag dig naturligtvis! Du var ju min pappa, både på gott och ont, och det känns jävligt märkligt att inte ha sin pappa kvar. Den här dagen kommer vara speciell varje år framöver.

Hoppas du har det bra där du är, du kanske sitter och fiskar på månen som W säger?

 
Brev till dig från W.


 
W vid graven 2009.


" - Get this, a cornfed harvest mouse, a hooker, a nun, a flemmish peasant woman, whips, chains, whistles, yo-yo's, a circus midget, my grandmother riding by on a tricycle giving me the finger, and a duck! Now I don't know what to make of it, but... Are you crying? Oh my god, honey can you put your dad on the phone? " - Black Sheep , 1996


RSS 2.0