Lill-Dracula!

W på väg mot halloweenfest!


" - What you call hell, he calls home. " - Rambo : First Blood II , 1985


Dödstrött :(

Jädrar vilken dödstrött lördagkväll! Jag har ju jobbat idag och jag blir alltid som en gammal farbror när jag börjat jobba klockan 06.00 två dagar i rad. Sov gott alla som inte super hela natten, vi avslutar med en rolig serieruta!

" - Always bet on black! " - Passenger 57 , 1992


En serie till........

" - Well, FUCK DESTINY! " - The Final Destination , 2000


Mördarfiskar rules!

Ja, nu återkommer jag snabbt som tusan med recensionen på:



Piranha 2-D - 2010
Skådespelare: Elisabeth Shue, Adam Scott, Ving Rhames, Jerry O´Connell, Christopher Lloyd, Riley Steele, Richard Dreyfuss, Eli Roth m.fl
Regi: Alexandre Aja

Detta är alltså en nyinspelning av filmen "Piranha" från 1978. Då var jag 2 år och jag såg den inte då, har tyvärr inte sett den senare heller. Förutsättningen för en lyckad nyinspelning är ganska god med tanke på all high-tech som används inom filmindustrin nuförtiden. Och jag måste säga att jag gillar denna popcorn-rysare skarpt!

Handlingen är ju mycket enkel. Ett jordskalv gör så att havsbotten rämnar och där under har de små arga och hungriga firrarna överlevt i över 2 miljoner år! Mycket trovärdigt, inte. Men det är heller inte meningen, för detta är enbart ämnat för att underhålla rysarsugna människor för stunden!



Filmen utspelar sig under "Springbreak", så det är massor av bad- och ölsugna ungdomar i vattnet förstås och ungefär 75% av alla tjejer (och killar, för den delen) är barbystade! Ni förstår ju vad som händer och det är gjort med ett väldigt glatt humör, helt okej specialeffekter och sår och kroppsdelar är väldigt bra gjorda! En jävligt kul detalj är att fiskarna verkligen mosar i sig allt av människokropparna utom, just det, manliga könsorgan!

Jag helgillade regissören Ajas filmer "The hills have eyes" och "Mirrors" också och detta är absolut i klass med dem. Det är dock viktigt att man som tittare gillar b-skräck och splatter annars blir man nog besviken. Kul också att Eli Roth, regissör bakom ex. Hostel I och II, är med som ett riktigt praktarsel! Troligtvis är den ännu mer underhållande om man ser den på bio i 3-D men det nöjet hade jag inte.

Jag är mycket nöjd med denna rulle och ger den fyra blodtörstiga ZZZZ, med gälar och huggtänder! 

" - You like pain? Try wearing a corset! " - Pirates of the Carribean-Curse of the Black Pearl , 2003


Växthuseffekten är ofarlig...........

För så kallt som det är nu, och som det varit de senaste 3 veckorna, är ju helt horribelt!! Jag tillhör ju inte de smalaste på jorden, tycker att jag har en del kylskydd runt magen, men nu skulle jag kunna väga 450 kg och ändå frysa halvt ihjäl. Nej, återinför växthuseffekten igen så jag slipper gå och skaka av kyla bara jag tittar ut genom fönstret!

För övrigt så är läget rätt okej tycker jag. Lite snorig. När man aldrig uppdaterar bloggjäveln så hinner det ju hända en del mellan varje inlägg, jag måste helt enkelt skärpa mig med detta! Vi var på julbord med jobbet i lördags och det var trevligt men innan var jag så förbonkat snorig och hängig. Gjorde då ett desperat försök att bli frisk genom att dricka öl och bada bastu och tro det eller ej, men jag mådde verkligen som en prins på festen sedan! På söndagen sedan mådde jag dynga igen men det var det värt.

Matlagningskursen är över, tack alla för en trevlig kurs och extra tack till Bulf för nyttiga lärdomar.

Här en rolig seriestrip:



De här otroligt kuliga serierna är med i Aftonbladet varje dag, jag skrattar mig nästan till döds varje dag! Äh, vi tar en till :



Så kul!!

I filmväg har jag sett halva A-Team och den är hittills ganska bra tycker jag. Men häromveckan såg jag denna helsköna rulle:



" The other guys ". När jag först såg den tyckte jag inte att den var så värst men ju mer jag tänker på den så var den faktiskt riktigt jädra kul. Will Ferrell och Mark Wahlberg har ett samspel som är nära på perfekt för denna typ av film och det är helt klart min typ av törra humor. Jag kastar mig ut i betygsdjungeln, hugger tag i fyra friska Z som jag sedan ställer upp på en rad ( typ såhär: ZZZZ) som jag ger till " The other guys", fräsig film helt enkelt!

Man kan tro att jag precis lärt mig att ladda upp bilder på min blogg men eftersom jag nyligen raderade typ varenda bild så känns det som att jag måste fylla på med nya, helst dubbelt så många som innan, och bloggen blir ju så mycket finare med en massa bilder att titta på. Dessutom ser det ju ut som att jag uppdaterar då och då!

Nä, nu blir det soffan och en fiskrulle. Alltså, inte sushi, utan denna:

Blir nog kul, jag återkommer ( nån gång ) med betyg. Det ska tilläggas att jag inte ska se den i 3-D, utan det blir klassisk 2-D.

" - Now we know what brains looks like, kinda like lasagne. " - The Texas Chainsaw Massacre , 2003


RSS 2.0