Idiot!

Om ni undrar varför nästan varenda bild försvunnit så kan jag avslöja att ibland beter man sig så dumt så att det blir löjligt. " Oj, vad mycket bilder jag har i bildarkivet på bloggen!" Så tänkte jag och raderade nästan varenda bild jag hade här! Tänkte inte så överdrivet mycket på att om jag raderar dem så försvinner de även från bloggen, jag ber om ursäkt för detta, folk brukar kalla det idioti!!!!

För övrigt såg jag " The Final Destination ", den senaste, igår. En STOR besvikelse eftersom jag gillar de andra 3 i serien skarpt. Faktiskt ett hafsverk och när till och med jag (som älskar B-filmer normalt) tycker att det är dåligt skådespeleri, ja då är det dåligt på riktigt. Blir bara ZZ till den.

På kvällen såg jag dock dokumentären " The story of Anvil ", en historia om det Kanadensiska matalbandet Anvil som startade i slutet på 70-talet och var nära ett stort genombrott. Det kom dock aldrig och denna film visar deras kamp för att komma till ett genombrott nu, idag, typ 30 år sedan start. En gripande, fin, tragisk, rolig och jävligt genomarbetad film! Jag fällde faktiskt några tårar ( som vanligt ) , och det gör man ju inte varje gång man ser hårdrocksfilm. En av de bästa dokumentärer jag sett och en solklar ZZZZ!



Nu blir det dag- och nattjobb......

" - Earmuffs! " - Old School , 2003

Fars Dag och massor av film.....

I dag är det alltså Fars Dag. Som ni vet så är ju min far inte med oss längre och då är det ju inte så lätt att fira honom. Man får ägna honom en extra tanke helt enkelt, och kanske besöka hans grav. Hoppas du har det gött i alla fall, vart du nu håller hus.

I övrigt så återkommer jag hela tiden till hur konstig man blir på äldre dagar. Hör på detta: De senaste 2 veckorna har jag varit på bio 3 gånger, på väldigt olika filmer. Jag har funderat på hur jag reagerar beroende på vilken sorts film jag ser. Förmodligen kommer vissa av filmerna recenseras utförligare framöver här på bloggen.

Den första filmen jag såg var:

Saw 3D. En klassisk splatterfilm, där blod och kroppsdelar flyger omkring mest hela tiden. Visst, jag tyckte en del grejer var jäkligt äckliga och mådde lite småilla ibland men inga speciella reaktioner i övrigt.

Den andra var:




Sammys Äventyr 3D. Den såg jag med min familj och min 7-årige son gillade den skarpt! Jag tyckte också att den var trevlig men jag är en vuxen (?) man och borde inte sitta med tårar i hela ansiktet. Det är det där som är så konstigt. Varför grinar jag mest hela tiden, det kan vara vad som helst ,typ Biggest Loser på tv, Extreme home makeover eller som i detta fall barnfilm. Måste ha blivit en riktig mes på äldre dar!

Sista film ut var:



Cornelis. Först ett stort tack till min vän "Sacko" för biljetterna, du är väl för snäll! Denna film var faktiskt riktigt bra, och "Hank Von Helvete" gör ett fint jobb i rollen som Nationaltrubaduren. Det konstiga är att då hans liv var rejält tragiskt och gripande så fäller jag inte en tår. Helgen innan har man storgrinat åt en animerad sköldpaddas jakt på sitt hjärtas turtle men man reagerar inte på en historia som faktiskt hänt på riktigt!?

Jaja, jag blir inte klok på mig själv,knäpp är man!

Betygen på filmerna blir: Alla tre får ZZZ i betyg av mig, vissa svaga, vissa starka.

Tack W för att du firade mig så fint på Fars dag med frukost på sängen och allt, puss!

" - With mogwai comes great responsibility. " - Gremlins , 1984



RSS 2.0